Dodavatelé: Wineclub
Gerard Depardieu: Chardonnay 0,75l
Mladé svěží víno světle žluté barvy s aroma tropického ovoce, svěží vyrovnanou chutí a příjemným dozněním.Vinařství patří Gerardu Depardieu. Láhev chardonnay se hodí k rybám, středomořské kuchyni, salátům a mladým sýrům typu Gouda.
Francouzská sušená klobása
Sušené francouzské klobásy jsou vyrobeny z vepřového masa (podíl vepřového se pohybuje mezi 70 a 98%, záleží na typu klobásy). Podle chuti je vepřové maso smíšené i s jinými druhy mas – srnčí, kančí nebo kachní, s plody ovoce (borůvky, fíky nebo suché plody jako ořechy či kaštany) anebo se sýrem.
Všechny klobásy jsou vyrobené ve Francii, v regionu Auvergne. Region Auvergne je rozsáhlou chráněnou přírodní rezervací, oblastí v centru Massif Central, která je nazývána zelenými plícemi Francie. Tamní uzenáři striktně dodržují postupy výroby. Už několik generací přísně tají své receptury tak, aby nikde nemohl vzniknout falzifikát.
Terina Arnaud 280g
Francouzská terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Francouzské paštiky Arnaud se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů.
Terina se sýrem roquefort a rozinkami 65g
Vyzkoušejte tuto francouzskou delikatesu, vyrobenou bez konzervantů a barviv. Jedná se o výrobek z oblasti Gascoigne.
Tresčí pomazánka s kozím sýrem 90g
Tapenáda je francouzský středověký vynález a znamená „pasta“ neboli paštika. Říká se, že první olivové pasty, známé také jako „olivada“ nebo „tapenade“ vznikly v Provence.
Meditea vyrábí zeleninové a rybí paštiky ze středomořských produktů jako jsou olivy, artyčoky, rajčata, lilek, cuketa a také z rybiček (tuňáka, sardinek a tresky). Tyto chutné tapenády, obohacené kvalitním extra panenským olivovým olejem, jsou lákavým předkrmem. Stačí jednoduše natřít na chléb, veku nebo křupavou bagetu a pochutnat si.
Gastronomické možnosti jsou téměř nekonečné – můžete je přidat do salátů, těstovin, pizzy nebo je použít k zeleninovým pokrmům, rybám a bílému masu, nebo na přípravu chuťovek. Přidáním do vinného octu vzniká nový originální způsob, jak vytvořit novou chuť dresingu.
Francouzské tapenády Meditea se vyrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů, totiž bez Eček.
Hořčice s medem 200g
Kyselo-sladká chuť, vůně a hedvábná textura této hořčice jsou velmi charakteristické. Její originalita spočívá ve výjimečnosti jejích složek, včetně medu. Doporučujeme ke všem druhům masa a salátům.
Složení: hořčičná semínka, voda, ocet, med 10% , sůl, cukr, konzervant: hydrogensiřičitan sodný.
Alergeny: hořčičná semínka, konzervant: hydrogensiřičitan sodný.
Francouzská sušená panenka
Opravdová francouzská lahůdka. 400 gramů masa, vysušených na 200 gramů výrobku.
Kachní foie gras v bloku 45g
Složení: ztučnělá kachní játra, voda, sůl, pepř, cukr, konzervant: dusitanová sůl.
Doporučení: čtvrt hodiny před podáváním vyjměte z chladničky. Krájejte na plátky; ostří předem namočte ve vlažné vodě.
Terina Avon & Ragobert 180g
Avon & Ragobert je francouzská značka s dlouholetou tradicí ve výrobě produktů TERRINE, RILLETY aj. Tradice výroby sahá až do roku 1898 a gurmánské speciality delikátních paštik této značky mají silné postavení nejen na francouzském trhu.
Nezaměnitelné logo a kvalitní obsah v atraktivním balení dělají tyto produkty vyhledávaným sortimentem.